EXELO2 fractionele laser

Deze laser is geschikt voor het behandelen van rimpels, ook rond de ogen en de mond, voor het behandelen van ouderdomspigmentvlekken en zwangerschapsmasker.

Wat is het voor laser?
Dit is een fractionele laser, wat betekent dat er hele kleine gaatjes in de huid worden gemaakt tot net onder de opperhuid. Er ontstaan 2 effecten:
  1. De huid trekt strak, waardoor fijne rimpeltjes vlak worden. Dit is direct zichtbaar.
  2. Er ontstaat een prikkel voor de huid om meer collageen te maken. De huid wordt voller en voelt veerkrachtiger aan. Dit effect is na 3 à 4 weken merkbaar.
Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is voelbaar als kleine warme prikjes. Meteen na de behandeling is de huid rood. Dit trekt binnen een uur weg.

Ontstaan er littekens?
Doordat de laserbehandeling beperkt blijft tot de bovenste huidlaag, geneest de huid zonder littekens. De puntvormige korstjes die ontstaan zijn binnen 1 week verdwenen. U mag gekleurde dagcrème gebruiken en kunt direct na de behandeling weer aan het werk.

Hoeveel behandeling heb ik nodig?
Na elke laserbehandeling is een direct effect zichtbaar. Het voller worden van de huid door de aanmaak van collageen is na 3 à 4 weken merkbaar. Het hele gelaat of delen van het gelaat kunnen behandeld worden. U bepaalt zelf wanneer u het resultaat voldoende vindt. De behandelingen kunnen onbeperkt plaatsvinden zonder risico op littekenvorming of schadelijke effecten op de langere termijn.

Hoe is de praktijk?
Voor de behandeling van het gelaat wordt de aanwezige make-up verwijderd. Een uur na de behandeling kan deze weer worden aangebracht. Verdere voorzorgen zijn niet nodig.
Zonnen of het gebruik van zonnebank wordt afgeraden tot 4 weken na de behandeling. Bij zonnig weer kunt u de huid het beste beschermen met zonnebankcrème met tenminste een factor 30 (UVA en UVB).

exelo2-01 exelo2-02

Liplijntjes  
liplijntjes_voor liplijntjes_na
Voor Na

 
Pigmentvlekken op de wang
 
pigment_wang_voor pigment_wang_na
Voor Na

 
Rimpels op de wang
 
rimpels_wang_voor rimpels_wang_na
Voor Na

 
Ouderdomsvlekken
 
ouderdomsvlekken_voor ouderdomsvlekken_na
Voor Na

 
Rimpelbehandeling
 
rimpelbehandeling_voor rimpelbehandeling_na
Voor Na

 
Pigmentvlekken
 
pigmentvlekken_voor pigmentvlekken_na
Voor Na

 
Zwangerschapsmasker
 
zwangerschapsmasker_voor zwangerschapsmasker_na
Voor Na